Fórum


Jelenkezzen be, hogy lássa az üzeneteket és az észrevételekhez hozzá tudjon szólni!

A Fórom oldalunkon tudja észrevételeit elküldeni a Lakásfenntartó Szövetkezetnek. Minden észrevételt látnak a lakók és minden észrevételhez hozzá tudnak szólni.

06 20 421 70 69

Üdvözöljük az új fórum oldalunkon!
Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy minden lakó tudjon különböző témákban észrevételeket tenni és minden lakó ezekre az észrevételekre tudjon reagálni nyilvánosan. Az itt közétett észrevételek mindenki számára látható, mindenki által véleményezhető. A fórum oldalt csak bejelentkezett lakók láthatják, illetve véleményezhetik.

Fórum tetején az üzenet részébe lehet beírni az észrevételeket. A téma/tárgy részben lehet megnevezni az észrevétel címét pl. lépcsőház takarítás. A téma szerint külön szövegrészekben jelennek meg az üzenetek.

Az üzenet alatt látható egy válasz gomb, erre kattintva lehet az észrevételhez hozzászólni. Az észrevétel mindig a lépcsőház takarítás témához szól hozzá. A bejelentkezett lakó nevét a rendszer automatikusan illeszti be az üzenet alá.

Ha új témát szeretni indítani, akkor a fórum oldal tetején található mezőbe kell írni az üzenetet a tárgy/téma megnevezésével. Ekkor egy új szövegrész jelenik meg. A megjelenések időrendi sorrendben történnek. Régebbi üzenetekhez is hozzá lehet szólni.

Ezzel a fejlesztéssel is az Önök kényelmét és az átlátható kommunikációt szeretnénk szolgálni.

Üdvözlettel:
Budai Otthon Lakásfenntartó Szövetkezet